Настани

Настани

Светски ден на водата 22.03.2021 година - Вреднување на водата

Светскиот ден на водата оваа година се одбележува со настани исклучиво преку Интернет. Фокусот на овој настан е ставен на подигнување на свеста за глобалната криза за вода, како и поддршката за остварување на целите ...

Прочитај повеќе

Локација

Адреса: УЛ.“9“ бб, н.Илинден Скопје, Македонија

Контакт

Телефони за контакт:
02/2573-077
02/2572-671
vodovodjkp@yahoo.com