Новости

Новости

Новости

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија (поврзување на новоизградена линија) на улица “9“ н. Илинден денес 25.06.2024 година (вторник) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “9“ н. Илинден и улица "534" н.м. Марино на потегот од Халк банка до Црна Река Петрол, како и корисниците од споредните улици кои се поврзани на истата линија. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП “Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија на улица “9“ н. Илинден денес 19.06.2024 година (среда) без вода за пиење ќе останат Спортската Сала Гоце Делчев, стамбената зграда на ул. "9" н. Илинден како и дел од корисниците од улица “9“ н. Илинден кои гравитираат во близина на интервенцијата. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП “Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ВОДОСНАБДУВАЊЕ СО НАМАЛЕН ПРИТИСОК

Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци и Бујковци, кои се снабдуваат со вода за пиење од ситемот ОКТА дека поради дефект на хидрантската мрежа во кругот на АД Рафинерија за нафта - ОКТА денес 18.06.2024 година (вторник) и утре 19.06.2024 година (среда) водоснабдувањето ќе се одвива со намален притисок.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци, Бујковци, Текија и Дељадровци кои се снабдуваат со вода за пиење од ситемот на ОКТА дека поради планирана интервенција на водоводниот систем од страна на АД Рафинерија за нафта - ОКТА утре 18.06.2024 година (вторник) во периодот од 08:00 до 12:00 часот ќе останат без вода за пиење.
Со почит,

ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поради дефект на главна водоводна линија на влезот од н.м. Јурумлери во близина на автопатот Скопје-Велес денес (07.06.2024 година - петок) затворен за сообраќај ќе биде патот од Илинден до Јурумлери низ месноста викана Шамак, од таа причина ги замолуваме учесниците во сообраќајот да ги користат алтернативните патишта за сообраќај.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци, Бујковци, Текија и Дељадровци дека поради активности во пумпната станица - ОКТА денес 03.06.2024 година (понеделник) приближно два часа ќе останат без вода за пиење.
Со почит,
ЈКП “Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Кадино денес 31.05.2024 година (петок), без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “10“, како и корисниците од улица “1“, улица “2“, улица “3“ и улица “4“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден од населба Илинден дека поради дефект на водоводна линија на улица “9“ денес (11.05.2024 година - сабота) започнувајќи од 11:00 часот без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “9“ како и дел од жителите на улица “19“, улица “15“ и улица "13" н.Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н. Илинден од населените места Миладиновци и Бујковци дека поради на санација на дефект на главна водоводна линија денес 05.04.2024 година (петок) без вода ќе останат корисниците од населените места Бујковци и Миладиновци, Општина Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради интервенција на водоводна линија на улица “36“ н. Илинден денес 28.03.2024 година (четврток) без вода за пиење ќе останат правните субјекти од улица “36“ н. Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н. Илинден во близина на зградата на Општина Илинден денес 25.03.2024 година (понеделник), без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улиците “9“, "19", "13" и "15" н.Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци, Бујковци, Текија и Дељадровци дека поради неодложни активности во кругот на АД Рафинерија за нафта – ОКТА на ден 13.03.2024 година (среда) во периодот од 00:00 часот до 04:00 часот ќе останат без вода за пиење.
Со почит,
ЈКП “Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н. Илинден од населените места Миладиновци и Бујковци дека поради на планирана интервенција на водоводна линија денес 11.03.2024 година (понеделник) без вода ќе останат корисниците од населените места Бујковци и Миладиновци, Општина Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден од населба Илинден дека поради реализација на водоводен приклучок денес (07.03.2024 година - четврток) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од н.Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Поради на дефект на главна водоводна линија денес 25.02.2024 година (недела) без вода ќе останат дел од корисниците од населено место Бунарџик, Општина Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до санација на дефектот.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Поради на дефект на главна водоводна линија денес 19.02.2024 година (понеделник) без вода ќе останат корисниците од населеното место Огњанци, Општина Петровец. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до санација на дефектот.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ВОДОСНАБДУВАЊЕ СО НАМАЛЕН ПРИТИСОК

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија денес 02.02.2024 година (петок) водоснабдувањето ќе се одвива со намален притисок. Водоснабдувањето ќе се нормализира по завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Поради отстранување на дефект на главната водоводна линија на улица “9“ н. Илинден, во близина на детксата градинка Гоце Делчев, денес 10.01.2024 година (среда) без вода ќе останат корисниците од улица “534“ н.м Марино, како и дел од корисниците од улица “9“ н. Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до санација на дефектот.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Марино во близина на детската градинка Гоце Делчев утре 03.12.2023 година (недела), започнувајќи од 7:30 часот без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улиците “534“ и “535“ н.м. Марино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден од населба Илинден дека поради дефект на водоводна линија на улица “9“ денес (05.10.2023 година - четврток) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “9“ како и дел од жителите на улица “19“ и улица “15“ н.Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради санација на дефект на главна водоводна линија денес 28.09.2023 година (четврток) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “8“ н.м. Јурумлери. Поради сериозноста на интервенцијата и обемот на работа прекинот во водоснабдувањето ќе трае до утре кога се очекува да заврши санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради санација на дефект на водоводна линија на улица “8“ н. Илинден денес 25.09.2023 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “8“ н.Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија во н. Илинден денес 21.09.2023 година (вторник) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “1“, улица “2“, улица “32“ и улица “34“ н.Илинден, како правните субјекти од улица “36“ н. Илинден и Стопански Комплекс Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден од населба Илинден дека поради дефект на водоводна линија на улица “19“ денес (15.09.2023 година - петок) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “9“ како и дел од жителите на улица “19“ и улица “15“ н.Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија на улица “10“ н. м. Кадино денес 12.09.2023 година (вторник) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица "10" н.м Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот. Воедно ги известуваме сите корисници во сообраќајот дека улица “10“ н.м. Кадино ќе биде затворена за сообраќај од кружниот тек до раскрсництата на улица “10“ и улиците “3“ и “6“. Ги замолуваме сите корисници во сообраќајот да ги користитат алтернативните патишта за сообраќај.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ВОДОСНАБДУВАЊЕ СО НАМАЛЕН ПРИТИСОК

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради технички зафат на водоводна линија денес 03.08.2023 година (четврток) водоснабдувањето за жителите на населбата Јака ќе се одвива со намален притисок, додека корисниците од повисоките делови можат да останат без вода за пиење. Водоснабдувањето ќе се нормализира за два часа т.е. по завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците од локалитет 19 Економска зона Марино - Кадино дека денес, 31.07.2023 година (понеделник), поради планирана интервенција на водоводна линија, без вода ќе останат објектите на Изолмак, Агрома, Лаки лазо, Палкомак, Фарма Маја и останатите објекти од локалитет 19. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден од ТИРЗ Скопје 1 и Скопје 2 дека поради дефект во електродистрибутивната мрежа денес 23.07.2023 година (недела) ќе останат без вода за пиење. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот од страна на екипите на ЕВН.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО СИТЕ ГРАЃАНИ

Поради високите темератури и недостигот од вода за пиење, Ве известуваме за совесно користење на истата односно се забранува користење на водата од водоводниот систем а полевање на тревници, бавчи и други површини.
Оние корисници кои ненаменски ја користат водата ќе бидат исклучени од водоводниот систем.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден од населба Илинден дека поради дефект на водоводна линија на улица “9“ денес (19.07.2023 година) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “9“ како и дел од жителите на улица “19“ и улица “15“ н.Илинден. Воедно ги информираме сите учесници во сообраќајот дека улица “9“ ќе биде затворена за сообраќај од раскрсницата кај ООУ “Гоце Делчев“ н. Илинден до заградата на Општина Илинден, од таа причина потребно е да се користат алтернативните патишта за сообраќај.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија на улица “10“ н. м. Кадино денес 17.07.2023 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица "10" н.м Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради интервенција на водоводна линија денес 12.06.2023 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат корисниците од улиците “12“ и “10“ н.Илинден, како и дел од корисниците од улица “8“ н. Илинден во околина на интервенцијта. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради интервенција на водоводна линија на улица “2“ н. Илинден денес 09.06.2023 година (петок) во период од околу 1 час без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од н.Илинден, како и правните субјекти од Стопаснки Комплекс.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците од улица "500" н.м. Марино дека денес, 01.06.2023 година (четврток), поради планирана интервенција на водоводна линија, без вода ќе останат дел од корисниците од ул.“500“ н.м. Марино на потегот од место викано Кадинска раскрницата до Чевларски дуќан “Жиле" н.м. Марино, корисниците од улица “518“, како и корисниците од Локалитет ЈАКА. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н. Илинден во близина на зградата на Општина Илинден денес 16.05.2023 година (вторник) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од ул. “9“, ул. “15“ и ул. “19“ н. Илинден во околината на местото на интервенцијата. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија во н. Илинден денес 28.04.2023 година (петок) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “7“, улица “3“ и улица “5“ н.Илинден, дел од корисниците од улица “2“ н. Илинден, како и правните субјекти од Локалитет Ограѓа. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ

Ги известуваме жителите од општина Илинден дека поради изведување на реконструкција на водоводните линии во делот на кружниот тек во населба Илинден, ќе има прекини во водоснабдувањето на ден 18.03.2023 (сабота) и 19.03.2023 (недела). Ќе се врши реконструкција на главните водоводни линии и хиперхлорирање на новопоставените инсталации. Заради горенаведеното Ве задолжуваме, по воспоставување на водоснабдувањето да извршите краткотрајно испуштање на водата низ чешмите пред истата да ја користите.
Исто така, ги известуваме сите корисници на јавниот превоз дека автобуските линии со број 63 и 66 ќе сообраќаат со изменет режим заради затворање на коловозните ленти околу горенаведената делница. Затворена за сообраќај ќе биде раскрсницата на улиците 8, 9 и 2 (место викано Бигла). Ги замолуваме сите учесници во сообраќајот да користат алтернативните патишта за сообраќај.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија во н. Илинден денес 14.03.2023 година (вторник) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “1“, улица “32“ и улица “34“ н.Илинден, како и дел од корисниците од улица “2“ н. Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија во н. Илинден денес 13.03.2023 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “2“ н.Илинден, како и корисниците од улица “36“ н. Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија на улица “10“ н. м. Кадино денес 04.03.2023 година (сабота) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица "10" н.м Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија на улица “10“ н. м. Кадино денес 01.03.2023 година (среда) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од н.м Кадино кои гравитираат во близина на дефектот. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради интервенција на водоводна линија во н. Илинден во близина на зградата на Општина Илинден денес 09.02.2023 година (четврток) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од ул. “9“, ул. “15“ и ул. “19“ н. Илинден во околината на местото на интервенцијата. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Марино во близина на бензиската “Црна Река Петрол“ денес 08.02.2023 година (среда), без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улиците “534“ и “535“ н.м. Марино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија на улица “9“ н. Илинден денес 26.01.2023 година (четврток) од 18:00 часот без вода за пиење ќе останат Спортската Сала Гоце Делчев, стамбената зграда ккако и дел од корисниците од улица “9“ н. Илинден кои гравитираат во близина на дефектот. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија на улица “10“ н. м. Кадино денес 25.01.2023 година (среда) од 16:00 часот без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од н.м Кадино кои гравитираат во близина на дефектот. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија во н. Илинден денес 24.01.2023 година (вторник) без вода за пиење ќе останат корисниците од н.Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Кадино денес 14.01.2023 година (сабота), без вода за пиење ќе останат корисниците кои гравитираат во околината на интервенцијата. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Марино во близина на детската градинка денес 02.01.2023 година (понеделник), без вода за пиење ќе останат корисниците кои гравитираат во околината на интервенцијата. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Марино во близина на бензиската “Црна Река Петрол“ денес 05.12.2022 година (понеделник), без вода за пиење ќе останат корисниците кои гравитираат во околината на интервенцијата. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Кадино во близина на основното училиште денес 05.12.2022 година (понеделник), без вода за пиење ќе останат корисниците кои гравитираат во околината на интервенцијата. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Гоце Делчев денес 23.11.2022 година (среда) без вода за пиење ќе останат корисниците од н.м. Гоце Делчев. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Кадино денес 21.11.2022 година (понеделник), без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “10“, како и корисниците од улица “2“, улица “3“ и улица “4“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ДЕМАНТ

Во врска со објавените невистинии лаги на Фејсбук страницата на СДС - Илинден и изнесените тврдења за вработувањата во ЈКП Водовод Илинден, одговорно тврдиме дека истите се тенденциозни со политичка позадина, невистинити и имаат единствена цел да наштетат на угледот на споменатите лица.
Сакаме да истакнеме дека сите вработувања во ЈКП Водовод Илинден се извршени согласно утврдените потреби и согласно законот.
Овие груби невистини и манипулации објавени од СДС Илинден се изнесени од поединци вработени во комуналните претпријатија во знак на реваншизам против новата локална власт бидејќи повеќе не ги уживаат привелигиите од претходно, а се однесуваат на трошење и користење на народните пари во кафани, приватни прослави на сметка на граѓаните преку ЈКП Водовод, намирници за домашна употреба, користење на службени возила за приватни потреби, измислени дневници за наводна работа преку викенд со цел стекнување финансиска корист за поголема плата.
Сакаме да истакнеме дека овие лица кои се „слуги на сдс“ и соработници со претходната власт, ресурсите на претпријатијата ги користеле исклучиво за лично богатење. За утврдените неправилности против наведените лица ќе бидат покренати соодветни правни постапки за утврдување на одговорност.
Доказ за тоа се трошоците за репрезентација кои во 2021 година (кога овие лица ги уживале привилегиите) заклучно со трет квартал (01-09 месец) изнесувале 205,827 денари, а во 2022 година со новата локална власт заклучно со трет квартал (01-09 месец) овие трошоци изнесуваат симболични 26.348 денари.
Вистината е сосема поинаква, иако ЈКП Водовод функционира во услови на енергетска и финансиска криза со зголемена стапка на инфлација кои значително го отежнуваат работењето, за неполна една година презема мерки и реализираше повеќе проекти во функција на подобрување на квалитетот на услугите.
Воедно, ја информираме јавноста дека иако трошоците за електрична енергија на ЈКП Водовод се зголемени десеткратно, односно фактурите за потрошена електрична енергија на месечно ниво изнесуваат околу 5.000.000,00 денари, трошоци кои се поголеми од месечните приходи на ЈКП Водовод,што е дирекна последица од непреземањето на навремени мерки за справување со енергетската криза од страна на централната власт предводена од СДСМ, ЈКП Водовод нема да ја покачи цената за снабдување со вода за пиење за граѓаните, и заедно со нив, со домаќинско и максимално ефикасно користење на сопствените ресурси ќе ја надминеме оваа тешка финансиска и енерегетска криза во која се наоѓа Нашата држава.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија на улица “10“ н.м. Кадино денес 02.11.2022 година (среда) и утре 03.11.2022 година (четврток) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од ул. “10“ и ул."11" н. м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија на улица “36“ н. Илинден денес 29.10.2022 година (сабота) до 15:00 часот без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од н.Илинден.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради санација на дефект на водоводна линија на улица “8“ н. Илинден денес 20.10.2022 година (четврток) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “8“ н.Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија - реализација на водоводен приклучок, како и санација на дефект на секундарна водоводна линија во н.м. Кадино денес 06.10.2022 година (четврток), без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенциите.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци, Бујковци, Текија и Дељадровци дека поради дефект во кругот на АД Рафинерија за нафта – ОКТА денес 03.10.2022 година (понеделник) можни се прекини во водоснабдувањето.Во моментот се работи на отстранување на проблемите.
Со почит,
ЈКП “Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради интервенција на водоводна линија (реализација на водоводен приклучок) на улица “36“ н. Илинден денес 29.09.2022 година (четврток) без вода за пиење ќе останат правните субјекти од улица “36“ н.Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводниот систем во н.м. Миладиновци денес 22.09.2022 година (четврток) во периодот од 11:00 часот до 13:00 часот без вода за пиење ќе останат корисниците од н.м.Миладиновци.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради интервенција на водоводна линија во н. Илинден во близина на зградата на Општина Илинден денес 21.09.2022 година (среда) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од ул. “9“, ул. “15“ и ул. “19“ н. Илинден во околината на местото на интервенцијата. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на секундарна водоводна мрежа во н.м.Марино денес 16.09.2022 година (петок) без вода за пиење ќе останат корисниците од ул.“531“ н.м. Марино како и стамбените објекти на ул. “533“ н.м. Марино.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат граѓаните од ул.8 н.м.Илинден (на потегот од м.в Стара Млекара до мостот кај АД Макпетрол) дека денес, 15.09.2022 година, ќе останат без вода за пиење поради интервенција на главната водоводна мрежа од страна на ЈКП Водовод н.Илинден.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради санација на дефект на водоводна линија во н.м. Миладиновци денес 13.09.2022 година (вторник) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од н.м.Миладиновци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија на улица “3“ н.м. Кадино денес 12.09.2022 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат корисниците од ул.“3“ н. м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Се известуваат корисниците од Стопански Комплекс Илинден дека утре 08.09.2022 година (четврток) поради санација на дефект на водоводна линија без вода за пиење ќе останат корисниците од Стопански Комплекс Илинден како и правните субјекти од улица „36“ н. Илинден. Водоснабдувањето ќе биде во прекин до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Гоце Делчев денес 05.09.2022 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од н.м. Гоце Делчев. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Се известуваат корисниците од Стопански Комплекс Илинден дека денес 02.09.2022 година (петок) поради санација на дефект на водоводна линија без вода за пиење ќе останат корисниците од Стопански Комплекс Илинден. Водоснабдувањето ќе биде во прекин до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради санација на дефект на водоводна линија во н.м. Миладиновци денес 09.08.2022 година (вторник) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од н.м.Миладиновци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија на улица “10“ н.м. Кадино денес 08.08.2022 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат корисниците од ул.“7“, ул.“8“ и ул.“9“, како и дел од корисниците од ул. “10“ н. м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Кадино денес 04.08.2022 година (четврток) започнувајќи од 21:00 часот, без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “10“, како и корисниците од улица “2“, улица “3“ и улица “4“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради интервенција на водоводна линија на ул.“22“ н. Илинден денес 04.08.2022 година (четврток) без вода за пиење ќе останат корисниците од улиците “22“ н. Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Кадино денес 04.08.2022 година (четврток) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “10“, како и корисниците од улица “2“, улица “3“ и улица “4“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Кадино денес 03.08.2022 година (среда) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “10“, како и корисниците од улица “2“, улица “3“ и улица “4“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради санација на дефект на водоводна линија на улица “9“ во н.м. Кадино денес 01.08.2022 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “7“ и улица “9“, како и дел од корисниците од улица “10“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците од улица "500" н.м. Марино дека денес, 29.07.2022 година (петок), поради планирана интервенција на водоводна линија, без вода ќе останат дел од корисниците од ул.“500“ н.м. Марино на потегот од црквата во н.м. Марино до раскрницата на улица “500“ и улица “534“. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради санација на дефект на водоводна линија во н.м. Дељадровци денес 28.07.2022 година (четврток) без вода за пиење ќе останат корисниците од н.м. Дељадровци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради санација на дефект на водоводна линија во н.м. Миладиновци денес 28.07.2022 година (четврток) без вода за пиење ќе останат корисниците од н.м.Миладиновци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија во н. Илинден денес 27.07.2022 година (среда) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “11“ и дел од корисниците од улица “19“ н. Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците од н.м. Бунарџик дека денес, 26.07.2022 година (вторник), поради санација на дефект на главна водоводна линија, без вода ќе останат дел од корисниците од н.м. Бунарџик. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ И ВОДОСНАБДУВАЊЕ СО НАМАЛЕН ПРИТИСОК

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија денес 24.07.2022 година (недела) без вода за пиење ќе останат дел од корианиците од ул."532" како и корисниците од улиците "501", "502", "503", "504", "505", "506", "508", "509", "510" и "526", во останатите делови водоснабдувањето ќе се одвива со намален притисок. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците од н.м. Бунарџик дека денес, 21.07.2022 година (четврток), поради планирана интервенција на водоводна линија, без вода ќе останат дел од корисниците од н.м. Бунарџик кои гравитираат во околината на домот за стари лица во насеелно место Бунарџик. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците од н.м. Бунарџик дека денес, 02.03.2022 година (среда), поради планирана интервенција на водоводна линија, без вода ќе останат дел од корисниците од н.м. Бунарџик кои гравитираат во околината на фудбалското игралиште. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради санација на дефект на водоводна линија во н.м. Миладиновци денес 20.07.2022 година (среда) без вода за пиење ќе останат корисниците од н.м.Миладиновци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ВОДОСНАБДУВАЊЕ СО НАМАЛЕН ПРИТИСОК

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија денес 19.07.2022 година (вторник) водоснабдувањето ќе се одвива со намален притисок, додека корисниците од повисоките делови можат да останат без вода за пиење. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија во н.м. Ржаничино денес 18.07.2022 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат корисниците од н.м. Ржаничино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија во н.м. Миладиновци денес 15.07.2022 година (петок) без вода за пиење ќе останат корисниците од н.м.Миладиновци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија во н.м. Миладиновци денес 14.07.2022 година (четврток) без вода за пиење ќе останат корисниците од н.м.Миладиновци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат граѓаните од н.м.Кадино дека денес, 14.07.2022 година (четврток), поради санација на дефект на водоводна линија, без вода ќе останат дел од корисниците од ул. “11“ н.м Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до санација на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија н улица “9“ н. Илинден денес 14.07.2022 година (четврток) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од ул. “9“, ул. “15“ и ул. “19“ н. Илинден кои гравитираат во близина на дефектот. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Кадино денес 12.07.2022 година (вторник) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “10“, како и корисниците од улица “2“, улица “3“ и улица “4“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија н улица “9“ н. Илинден денес 11.07.2022 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од ул. “9“, ул. “15“ и ул. “19“ н. Илинден во околината на местото на интервенцијата. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н. Илинден дека поради дефект на водоводна линија денес 11.07.2021 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат дел од правните субјекти од локалитет 14 и 15 Економска зона Марино - Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП “Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н. Илинден од локалитет Карагач дека поради планирана интервенција на водоводна линија денес 08.07.2021 година (петок) без вода за пиење ќе останат правните субјекти од локалитет Карагач н.Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП “Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н. Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија денес 07.07.2021 година (четврток) без вода за пиење ќе останат правните субјекти од локалитет 14 и 15 н.м. Марино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП “Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци, Бујковци, Текија и Дељадровци дека поради планирана интервенција на водоводна линија во кругот на АД Рафинерија за нафта – ОКТА денес 05.07.2021 година (вторник) ќе останат без вода за пиење во периодот од 10:30 до 11:30 часот.
Со почит,
ЈКП “Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИЗМЕНЕТ РЕЖИМ НА СООБРАЌАЈ

Се известуваат граѓаните на општина Илинден дека на ден вторник 05.07.2022 година, улицата „10” во н.м Кадино, ќе биде затворена за сообраќај, поради планирана интервенција на водоводна линија. Улицата ќе биде затворена кај Кадино Индустри Груп поради што ги замолуваме сите учесници во сообраќајот да ги користат алтернативните улици и патишта.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на секундарна водоводна линија на улица “19“ во н.Илинден денес 04.07.2021 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “19“ населба Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Кадино денес 04.07.2022 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “10“, како и корисниците од улица “2“, улица “3“ и улица “4“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради интервенција на водоводна линија во н.м. Дрма денес 02.07.2022 година (сабота) без вода за пиење ќе останат корисниците од н.м.Дрма. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија во н.м. Огњанци денес 01.07.2022 година (петок) без вода за пиење ќе останат корисниците од н.м.Огњанци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Миладиновци денес 29.06.2022 година (среда) без вода за пиење ќе останат корисниците од н.м.Миладиновци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија на улица “10“ н.м. Кадино денес 27.06.2022 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “10“, како и корисниците од улица “9“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Миладиновци денес 22.06.2022 година (среда) без вода за пиење ќе останат корисниците од н.м.Миладиновци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н. Илинден дека поради дефект на водоводна линија денес 22.06.2021 година (среда) без вода за пиење ќе останат правните субјекти од локалитет 14 и 15 н.м. Марино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП “Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци, Бујковци, Текија и Дељадровци дека поради дефект на водоводна линија во кругот на АД Рафинерија за нафта – ОКТА денес 21.06.2021 година (вторник) ќе останат без вода за пиење. Се очекува водоснабдувањето да се нормализира околу 16:00 часот.
Со почит,
ЈКП “Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија во н.м. Ајватовци денес 17.06.2022 година (петок) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од населените места Бунарџик и Ајватовци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради санација на дефект на водоводна линија на улица “533“ н.м. Марино денес 16.06.2022 година (четврток) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “533“ н.м. Марино како и стамбените згради бр.15 и бр.17 од истата улица. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија во н. Илинден денес 15.06.2022 година (среда) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “2“ н.Илинден, додека водоснабдувањето за корисниците од улица “36“ н. Илинден ќе се одвива со намален притисок. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија на улица “20“ н. Илинден денес 14.06.2022 година (вторник) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “20“, улица “12“, улица “14“, како и дел од корисниците од улица “8“ н.Илинден кои гравитираат во околина на интервенцијата, а за корисниците од улица “36“ водоснабдувањето ќе се одвива со намален притисок. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија во н.м. Миладиновци денес 09.06.2022 година (четврток) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “10“ н.м.Миладиновци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија во н. Илинден денес 08.06.2022 година (среда) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “8“, улица “2“ и улица “36“ н.Илинден, додека во останатите делови од н. Илинден водоснабдувањето ќе се одвива со намален притисок. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Поради отстранување на дефект на главната водоводна линија на улица “534“ н.м Марино, во близина на Детската Градинка Гоце Делчев, на денес 06.06.2022 година (понеделник) без вода ќе останат корисниците од улица “534“ н.м Марино, како и дел од корисниците од улица “9“ н. Илинден кои гравитираат во близината на местото на интервенцијата. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до санација на дефектот.

ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија во н.м. Бујковци денес 03.06.2022 година (петок) без вода за пиење ќе останат дел корисниците од н.м.Бујковци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија во н.м. Миладиновци денес 02.06.2022 година (четврток) без вода за пиење ќе останат дел корисниците од н.м.Миладиновци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија во н.м. Миладиновци денес 01.06.2022 година (среда) без вода за пиење ќе останат дел корисниците од н.м.Миладиновци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија во н.м. Кадино денес 01.06.2022 година (среда) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “3“ н. м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија во н. Илинден денес 31.05.2022 година (вторник) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “8“ и улица “36“ н.Илинден, додека во останатите делови од н. Илинден водоснабдувањето ќе се одвива со намален притисок. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија во н.м. Кадино денес 27.05.2022 година (петок) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “7“ и улица “9“, како и дел од корисниците од улица “10“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија на улица “5“ н.м. Мралино денес 25.05.2022 година (среда) без вода за пиење ќе останат корисниците од ул. “5“ н. м. Мралино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија во н. Илинден во близина на зградата на Општина Илинден денес 25.05.2022 година (среда) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од ул. “9“, ул. “15“ и ул. “19“ н. Илинден во околината на местото на интервенцијата. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија во н.м. Миладиновци денес 20.05.2022 година (петок) без вода за пиење ќе останат дел корисниците од н.м.Миладиновци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија во н.м. Кадино денес 20.05.2022 година (петок) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “7“ и улица “9“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија во н.м. Кадино денес 19.05.2022 година (четврток) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “7“ и улица “9“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради санација на дефект на водоводна линија во н.м. Дељадровци денес 19.05.2022 година (четврток) без вода за пиење ќе останат корисниците од н.м. Дељадровци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Кадино денес 13.05.2022 година (петок) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “10“, како и корисниците од улица “2“, улица “3“ и улица “4“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИЗМЕНЕТ РЕЖИМ НА СООБРАЌАЈ

Се известуваат граѓаните на општина Илинден дека на ден вторник 11.05.2022 година, улицата „10” во н.м Кадино, ќе биде затворена за сообраќај, поради планирана интервенција на водоводна линија. Улицата ќе биде затворена кај Кадино Индустри Груп поради што ги замолуваме сите учесници во сообраќајот да ги користат алтернативните улици и патишта.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија во н.м. Бучинци денес 09.05.2022 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат корисниците од н.м. Бучинци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија на улица “503“ н.м. Марино денес 06.05.2022 година (петок) без вода за пиење ќе останат корисниците од н.м. Марино кои гравитираат во околината на интервенцијата. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради санација на дефект на водоводна линија на улица “526“ н.м. Марино денес 05.05.2022 година (четврток) без вода за пиење ќе останат корисниците од н.м. Марино кои гравитираат во околината на интервенцијата. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради санација на дефект на водоводна линија на улица “8“ н. Илинден денес 04.05.2022 година (среда) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “8“ н.Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија на улица “533“ н.м. Марино денес 03.05.2022 година (вторник) без вода за пиење ќе останат корисниците од стамбените згради бр.19 и бр.21 улица “533“ н.м. Марино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија на улица “10“ н.м. Кадино денес 26.04.2022 година (вторник) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “10“, како и корисниците од улица “9“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија на улица “30“ н. Илинден денес 21.04.2022 година (четврток) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “30“ и улица “32“ н. Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н. Илинден денес 20.04.2022 година (среда) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “11“ и дел од корисниците од улица “2“ н. Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија денес 19.04.2022 година (вторник) без вода за пиење ќе остане Центарот за Обуки во н.м. Идризово како и корисниците од десната страна на улица “1“ н.м.Јурумлери на патот Скопје - Петровец. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Кадино денес 18.04.2022 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “10“, како и корисниците од улица “2“, улица “3“ и улица “4“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Кадино денес 13.04.2022 година (среда) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “10“, како и корисниците од улица “2“, улица “3“ и улица “4“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците од улица “23“ и улица “27“ н. Илинден дека денес, 11.04.2022 година (понеделник), поради планирана интервенција на водоводна линија, без вода ќе останат корисниците од улиците “23“ и “27“ н. Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија во н.м. Миладиновци денес 04.04.2022 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат дел корисниците од н.м.Миладиновци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат дел од корисниците од н.м. Марино дека денес, 01.04.2022 година (петок), поради дефект на водоводна линија, без вода ќе останат дел од корисниците од улица “532“, како и корисниците од улиците “518“ “521“, “522“, “524“ и “525“ н.м. Марино кои гравитираат во околината на интервенцијата. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија во н.м. Миладиновци денес 31.03.2022 година (четврток) без вода за пиење ќе останат дел корисниците од н.м.Миладиновци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИЗМЕНЕТ РЕЖИМ НА СООБРАЌАЈ

Се известуваат граѓаните на општина Илинден дека на ден вторник 30.03.2022 година (среда), улицата „532” во н.м Марино, ќе биде затворена за сообраќај, поради планирана интервенција на водоводна линија. Улицата ќе биде затворена на кај бензиската на ИЛИН ОИЛ н.м. Марино поради што ги замолуваме сите учесници во сообраќајот да ги користат алтернативните улици и патишта.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија на улица “10“ н.м. Кадино денес 28.03.2022 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “10“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија на улица “1“ и улица “30“ во н. Илинден денес 25.03.2022 година (петок) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “1“ и улица “30“ од н. Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија во н.м. Миладиновци денес 23.03.2022 година (среда) без вода за пиење ќе останат дел корисниците од н.м.Миладиновци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија во н.м. Јурумлери денес 22.03.2022 година (вторник) без вода за пиење ќе останат корисниците од населените места Јурумлери и Нова Колонија. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект водоводна линија на улица “6“ н. Илинден денес 22.03.2022 година (вторник) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица "6" н. Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект водоводна линија на улица “20“ н. Илинден денес 19.03.2022 година (сабота) без вода за пиење ќе останат корисниците од ул.“20", ул."14", како и дел од корисниците од ул"8" н. Илинден кои гравитираат во близина на дефектот. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија на улица “9“ н.м. Кадино денес 17.03.2022 година (четврток) без вода за пиење ќе останат корисниците од ул.“9“ н. м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат дел од корисниците од н.м. Мралино дека денес, 16.03.2022 година (среда), поради санација на дефект на водоводна линија, без вода ќе останат дел од корисниците од улица “4“ н.м. Мралино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санација на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат дел од корисниците од н.м. Марино дека денес, 15.03.2022 година (вторник), поради планирана интервенција на водоводна линија, без вода ќе останат дел од корисниците од улица “532“, како и корисниците од улиците “518“ “521“, “522“, “524“ и “525“ н.м. Марино кои гравитираат во околината на интервенцијата. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат дел од корисниците од н.м. Марино дека денес, 09.03.2022 година (среда), поради планирана интервенција на водоводна линија, без вода ќе останат дел од корисниците од улица “540“ н.м. Марино кои гравитираат во околината на интервенцијата. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат дел од корисниците од н. Илинден дека денес, 09.03.2022 година (среда), поради планирана интервенција на водоводна линија, без вода ќе останат дел од корисниците од улица “6“ н. Илинден кои гравитираат во околината на интервенцијата. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците од н.м. Бунарџик дека денес, 02.03.2022 година (среда), поради планирана интервенција на водоводна линија, без вода ќе останат дел од корисниците од н.м. Бунарџик кои гравитираат во околината на фудбалското игралиште. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците од н.м. Ајватовци и дел од н.м. Бунарџик дека денес, 28.02.2022 година (понеделник), поради планирана интервенција на водоводна линија, без вода ќе останат корисниците од н.м. Ајватовци и место викано Јазбине н.м. Бунарџик. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците од локалитет 19 Економска зона Марино - Кадино дека денес, 25.02.2022 година (петок), поради планирана интервенција на водоводна линија, без вода ќе останат објектите на Изолмак, Агрома, Лаки лазо, Палкомак, Фарма Маја и останатите објекти од локалитет 19. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците од улица “534“ н.м. Марино дека денес, 23.02.2022 година (среда), поради дефект на водоводна линија, без вода ќе останат корисниците од улица “534“ н.м. Марино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците од улица “26“, улица “28“ и улица “30“ н. Илинден дека денес, 21.02.2022 година (понеделник), поради планирана интервенција на водоводна линија, без вода ќе останат корисниците од улиците “26“, “28“ и “30“ н. Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците од улица “23“ н. Илинден дека денес, 17.02.2022 година (четврток), поради дефект на водоводна линија, без вода ќе останат корисниците од улица “23“ н. Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците од н.м. Ајватовци дека денес, 14.02.2022 година (понеделник), поради планирана интервенција на водоводна линија, без вода ќе останат дел од корисниците од н.м. Ајватовци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците од улица "500" н.м. Марино дека денес, 10.02.2022 година (четврток), поради планирана интервенција на водоводна линија - реализација на водоводен приклучок, без вода ќе останат дел од корисниците од ул.“500“ н.м. Марино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците од улица "32" н. Илинден дека денес, 09.02.2022 година (среда), поради планирана интервенција на водоводна линија - реализација на водоводен приклучок, без вода ќе останат корисниците од ул.“32“ н. Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат граѓаните од н.м.Кадино дека денес, 08.02.2022 година (вторник), поради санација на дефект на водоводна линија, без вода ќе останат дел од корисниците од ул.“6“ и ул. “11“ н.м Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до санација на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат граѓаните од н.Илинден дека денес, 07.02.2022 година (понеделник), поради санација на дефект на водоводна линија, без вода ќе останат дел од корисниците од ул.“23“ и ул. “27“ н. Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до санација на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат граѓаните од н.м.Кадино дека денес, 07.02.2022 година (понеделник), поради санација на дефект на водоводна линија, без вода ќе останат дел од корисниците од ул.“6“ и ул. “11“ н.м Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до санација на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат граѓаните од н.м.Марино дека денес, 04.02.2022 година (петок), поради санација на дефект на главната водоводна линија на улица.534 н.м Марино, без вода ќе останат дел од жителите на н.м Марино кои живеат во близина на КАМ маркет. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до санација на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н. Илинден од н.м. Мралино дека денес 31.01.2022 година (понеделник) поради дефект на водоводна линија без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од ул.“4“ н.м. Мралино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП “Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н. Илинден од населба Јака дека денес 25.01.2022 година (вторник) поради дефект на водоводна линија без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од населбата Јака. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП “Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н. Илинден од населено место Миладиновци дека денес 24.01.2022 година (понеделник) поради интервенција на водоводниот систем без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од населено место Миладиновци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП “Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ВОДОСНАБДУВАЊЕ СО НАМАЛЕН ПРИТИСОК

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н. Илинден од населените места Миладиновци, Бујковци, Текија и Дељадровци дека денес 11.01.2022 година (вторник) и утре 12.01.2022 година (среда) поради интервенција на водоводниот систем водоснабдувањето ќе се одвива со намален притисок, со можност во одредени периоди да дојде и до прекин во водоснабдувањето.
Со почит,
ЈКП “Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија во н. Илинден денес 10.01.2022 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат корисниците од ул. “28“ и ул. “30“ н. Илинден во околината на местото на интервенцијата. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија во н. Илинден во близина на зградата на Општина Илинден денес 05.01.2022 година (среда) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од ул. “9“, ул. “15“ и ул. “19“ н. Илинден во околината на местото на интервенцијата. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ВОДОСНАБДУВАЊЕ СО НАМАЛЕН ПРИТИСОК И ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден од населените места Бунарџик и Ајватовци дека поради дефект на главна водоводна линија денес 28.12.2021 година (вторник) водоснабдувањето ќе се одвива со намален притисок, додека утре 29.12.2021 година (среда) ќе има прекин во снабдувањето со вода за пиење. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија на улица “10“ н.м. Кадино денес 27.12.2021 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат корисниците од ул.“7“, ул.“8“ и ул.“9“, како и дел од корисниците од ул. “10“ н. м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија на улица “10“ н.м. Кадино денес 24.12.2021 година (петок) без вода за пиење ќе останат корисниците од ул.“7“, ул.“8“ и ул.“9“, како и дел од корисниците од ул. “10“ н. м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија на улица “10“ н.м. Кадино денес 23.12.2021 година (четврток) без вода за пиење ќе останат корисниците од ул.“7“, ул.“8“ и ул.“9“, како и дел од корисниците од ул. “10“ н. м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Поради отстранување на дефект на главната водоводна линија на улица “534“ н.м Марино, во близина на Детската Градинка Гоце Делчев, на денес 22.12.2021 година (среда) без вода ќе останат корисниците од улица “534“ н.м Марино, како и дел од корисниците од улица “9“ н. Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до санација на дефектот.

ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н. м. Кадино денес 20.12.2021 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат корисниците од ул.“7“, ул.“8“ и ул.“9“, како и дел од корисниците од ул. “10“ н. м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н. м. Кадино денес 17.12.2021 година (петок) без вода за пиење ќе останат корисниците од ул.“7“, ул.“8“ и ул.“9“, како и дел од корисниците од ул. “10“ н. м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.Илинден денес 14.12.2021 година (вторник) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “13“ н. Илинден во околина на дефектот. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради интервенција на водоводна линија на ул.“20“ н. Илинден денес 03.12.2021 година (петок) без вода за пиење ќе останат корисниците од улиците “20“ н. Илинден, улица “400“ н.м. Марино, како и дел од корисниците од улица “8“ н. Илинден и улица “500“ н.м. Марино во околина на интервенцијата. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради интервенција на водоводна линија денес 01.12.2021 година (среда) без вода за пиење ќе останат корисниците од улиците “12“ и “10“ н.Илинден, како и дел од корисниците од улица “8“ н. Илинден во околина на интервенцијта. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради интервенција на водоводна линија на улица “401“ н.м. Марино денес 30.11.2021 година (вторник) без вода за пиење ќе останат корисниците од улиците “400“ и “401“ н.м. Марино, како и дел од корисниците од улица “8“ н. Илинден во околина на интервенцијата. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија на улица “9“н.Илинден денес 12.11.2021 година (петок) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “9“ н. Илинден во околина на дефектот. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради интервенција на водоводна линија во н.Илинден денес 11.11.2021 година (четврток) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “9“ н. Илинден, корисниците од улиците “23“ и “27“ н.Илинден, како и ЈОУДГ “Гоце Делчев“ и СОСУ “Илинден“. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради интервенција на водоводна линија во н.Илинден денес 10.11.2021 година (среда) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “9“ н. Илинден, како и улиците “23“ и “27“ н.Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија на улица “9“ во н.Илинден денес 09.11.2021 година (вторник) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “9“ н. Илинден, како и улиците “534“ и “535“ н.м. Марино на потегот помеѓу раскрсницата кај ХАЛКБАНК а.д. и мостот на каналот во н.м. Марино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија на улица “10“ во н.м. Кадино денес 08.11.2021 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “10“ н.м. Кадино, како и корисниците од улица „1“, улица „2“, улица „3“ и улица „4“ од истото населено место. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија на улица “10“ во н.м. Кадино денес 19.10.2021 година (вторник) започнувајќи од 09:00 часот без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “10“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија на улица “9“ во н.Илинден денес 02.10.2021 година (сабота) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “9 н. Илинден, како и улиците “534“ и “535“ н.м. Марино на потегот помеѓу раскрсницата кај ХАЛКБАНК и мостот на каналот во н.м. Марино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Се известуваат корисниците од Стопански Комплекс Илинден дека денес 27.09.2021 година (понеделник) и утре 28.09.2021 година (вторник) поради санација на дефект на водоводна линија без вода за пиење ќе останат корисниците од Стопански Комплекс Илинден. Водоснабдувањето ќе биде во прекин до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ВОДОСНАБДУВАЊЕ СО НАМАЛЕН ПРИТИСОК

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н. Илинден од населените места Миладиновци и Бујковци дека денес 09.09.2021 година (четврток) поради интервенција на водоводниот систем водоснабдувањето ќе се одвива со намален притисок.
Со почит,
ЈКП “Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Се известуваат корисниците од населено место Текија дека денес 06.08.2021 година (петок) поради санација на дефект на водоводна линија започнувајќи од 09:30 часот без вода за пиење ќе останат корисниците од населено место Текија. Водоснабдувањето ќе биде во прекин до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Се известуваат корисниците од населените места Текија и Дељадровци дека денес 04.08.2021 година (среда) ќе останат без вода за пиење поради санација на дефект на водоводниот систем од страна на АД Рафинерија за нафта - ОКТА. Водоснабдувањето ќе биде во прекин до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Бунарџик денес 31.07.2021 година (сабота) од 15:00 без вода за пиење ќе останат корисниците од н.м. Бунарџик и н.м. Ајватовци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија на улица “6“ во н.м. Мралино денес 29.07.2021 година (четврток) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од н.м. Мралино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија на улица “10“ во н.м. Кадино денес 29.07.2021 година (четврток) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “10“ и улица “3“ во н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија во н. м. Миладиновци денес 28.07.2021 година (среда) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од н. м. Миладиновци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија во н. Илинден во близина на зградата на Општина Илинден денес 28.07.2021 година (среда) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од н. Илинден во околината на местото на интервенцијата. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ВОДОСНАБДУВАЊЕ СО НАМАЛЕН ПРИТИСОК

Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци, Бујковци, Текија и Дељадровци дека денес 27.07.2021 година (вторник) поради интервенција на водоводниот систем од страна на АД Рафинерија за нафта – ОКТА до 18:00 часот водоснабдувањето ќе се одвива со намален притисок.
Со почит,
ЈКП “Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија во н. м. Марино денес 26.07.2021 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат корисниците од ул. “400“, ул. “401“, ул. „402“ и ул. “403“ н. м. Марино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија во н. м. Кадино денес 26.07.2021 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат корисниците од ул.“7“, ул.“8“ и ул.“9“, како и дел од корисниците од ул. “10“ н. м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија во н. м. Миладиновци денес 22.07.2021 година (четврток) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од н. м. Миладиновци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Гоце Делчев денес 19.07.2021 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од н.м. Гоце Делчев. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија на улица “10“ во н.м. Кадино денес 19.07.2021 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “10“ и улица “3“ во н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на секундарна водоводна линија на улица “9“ во н.Илинден денес 13.07.2021 година (вторник) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “9“, улица “13“, улица “15“ и улица “19“ во населба Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија во н. м. Миладиновци денес 13.07.2021 година (вторник) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “1“ и улица “2“ н. м. Миладиновци. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија во н. Илинден денес 12.07.2021 година (понеделник) започнувајќи од 08:30 часот без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “6“ н.Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Кадино денес 02.07.2021 година (петок) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “10“, улица “8“ и улица “9“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради интервенција на водоводна линија на улица “36“ н. Илинден денес 30.06.2021 година (среда) без вода за пиење ќе останат правните субјекти од улица “36“ н.Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ВОДОСНАБДУВАЊЕ СО НАМАЛЕН ПРИТИСОК

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека денес 29.06.2021 година (вторник) поради дефект на примарна водоводна линија водоснабдувањето ќе се одвива со намален притисок до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ВОДОСНАБДУВАЊЕ СО НАМАЛЕН ПРИТИСОК

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Кадино од денес 08.06.2021 година (вторник) водоснабдувањето за дел од корисниците од улица “10“ и улица “9“ н.м. Кадино ќе се одвива со намален притисок. Водоснабдувањето со намален притисок ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Кадино денес 05.06.2021 година (сабота) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “1“, улица “2“ и улица “3“. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија во н.м. Марино денес 03.06.2021 година (четврток) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “406“ н.м. Марино, како и дел од корисниците од населба Јака. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Кадино денес 24.05.2021 година (понеделник) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “10“, улица “8“ и улица “9“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Кадино денес 23.05.2021 година (недела) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “10“ и улица “9“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Кадино денес 23.05.2021 година (недела) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “10“, улица “2“, улица “3“ и улица “4“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија во н.м. Ржаничино денес 22.05.2021 година (сабота) без вода за пиење ќе останат од корисниците од н.м. Ржаничино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради интервенција на водоводна линија на улица “8“ н. Илинден денес 11.05.2021 година (вторник) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од н.Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Дрма денес 10.05.2021 година (понеделник) започнувајќи од 9:00 часот без вода за пиење ќе останат корисниците од н.м. Дрма. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводен приклучок во н.м. Бујковци денес 08.05.2021 година (сабота) во времетраење од 1(еден) час без вода за пиење ќе останат корисниците од н.м. Бујковци.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради интервенција на водоводна мрежа во н.м. Ајватовци денес 04.05.2021 година (вторник) до завршувањето на интервенцијата без вода за пиење ќе останат корисниците од н.м. Ајватовци.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради интервенција на водоводна мрежа во н.м.Марино денес 21.04.2021 година (среда) во периодот од 10:30 до 11:30 часот без вода за пиење ќе останат корисниците од ул.“531“ н.м. Марино како и стамбените објекти на ул. “533“ н.м. Марино.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во близина на ООУ “Ристи Крле“ н.м. Кадино денес 05.04.2021 година (понеделник) започнувајќи од 20:30 часот без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “10“, улица “7“ и улица “8“ во н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ВОДОСНАБДУВАЊЕ СО НАМАЛЕН ПРИТИСОК

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека денес 03.04.2021 година (сабота) поради дефект на примарна водоводна линија водоснабдувањето ќе се одвива со намален притисок до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на секундарна водоводна линија на улица “15“ во н.Илинден денес 29.03.2021 година (понеделник) започнувајќи од 9:30 часот без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “19“, улица “9“ и улица “15“ во населба Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на секундарна водоводна линија во н.м. Кадино денес 28.03.2021 година (недела) без вода за пиење ќе останат корисниците од улица “11“ и улица “6“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден


ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на секундарна водоводна линија во н.Илинден денес 27.03.2021 година (сабота) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “9“, улица “19“, улица “15“ и улица “11“ н.Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на главна водоводна линија во н.м. Кадино денес 24.03.2021 година (среда) без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “10“, улица “2“, улица “3“ и улица “4“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија на улица “19“ во н.Илинден без вода за пиење ќе останат дел од корисниците од улица “19“, улица “9“ и улица “15“ во населба Илинден. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на водоводна линија на улица “1“ во н.м. Петровец без вода за пиење ќе останат корисниците од населените места: Петровец, Ржаничино и Ќојлија. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ВОДОСНАБДУВАЊЕ СО НАМАЛЕН ПРИТИСОК

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради технички зафат во водоснабдителниот систем водоснабувањето ќе се одвива со намален притисок до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на примарна водоводна линија во н.м. Кадино без вода за пиење ќе останат граѓаните од улица “1“ н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на примарна водоводна линија водоснабувањето ќе се одвива со намален притисок до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

И З В Е С Т У В А Њ Е ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Поради отстранување на дефект на водоводна линија на улица.“9“ во н.Илинден во близина на О.О.У. “Гоце Делчев“, на денес 27.12.2019 година (петок) без вода ќе останат дел од корисниците кои гравитираат во близина на дефектот. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до санација на дефектот.

ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци и Бујковци дека утре 24.12.2019 година (вторник) поради планирана интервенција на водоводниот систем од страна на АД Рафинерија за нафта – ОКТА започнувајќи од 8.30 часот ќе останат без вода за пиење. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенија водоводна линија во н.Илинден започнувајќи од 08.30 часот без вода за пиење ќе останат граѓаните кои гравитираат во околината на зградата на Општина Илинден, како и дел од корисниците на улица “15“ во н. Илинден.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат граѓаните од н.м.Марино дека денес, 15.12.2019 година (недела), поради санација на дефект на главната водоводна линија на улица.534 н.м Марино, без вода ќе останат дел од жителите на н.м Марино кои живеат во близина на КАМ маркет. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до санација на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

Се известуваат граѓаните од улица “11“ н.м.Кадино дека денес, 14.12.2019 година (сабота), ќе останат без вода за пиење поради санација на дефект на водоводна линија предизвикан од фирмата изведувач на гасоводот. Прекинот ќе трае до санација на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци и Бујковци дека денес поради планирана интервенција на водоводниот систем од страна на АД Рафинерија за нафта – ОКТА започнувајќи од 9.00 часот ќе останат без вода за пиење. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци и Бујковци дека на ден 11.12.2019 година (среда), поради планирана интервенција на водоводниот систем од страна на АД Рафинерија за нафта – ОКТА започнувајќи од 9.00 часот ќе останат без вода за пиење. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради планирана интервенија водоводна линија во н.м.Кадино започнувајќи од 12.00 часот без вода за пиење ќе останат граѓаните кои гравитираат во околината на ОУ “Ристо Крле“ н.м. Кадино како и дел од корисниците на улица “7“ , улица “8“ и улица “9“ во н.м. Кадино.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден од населба Илинден дека поради планирана интервенција на водоводна линија на улица “19“ денес (25.11.2019 година) во периодот од 09:00 до 10:00 без вода за пиење ќе останат граѓаните од улица “9“ (од маркет „ЖИТО“ до Дом на култура “Илинден“) како и дел од жителите на улица “19“ и улица “15“ н.Илинден.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на примарна водоводна линија во н.м. Јурумлери водоснабувањето ќе се одвива со намален притисок.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани,
Ве известуваме дека утре 15.11.2019 година (петок) поради планирана интервенција на водоводниот систем во кругот на АД Рафинерија за нафта - ОКТА водоснабдувањето во населените места Миладиновци, Бујковци, Текија и Дељадровци ќе се одвива со намален притисок.

ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на примарна водоводна линија во н.м. Јурумлери водоснабувањето ќе се одвива со намален притисок.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат граѓаните на Општина Илинден дека поради изведување на градежни работи на дел од улица “10“ во населено место Кадино во периодот од 10.30 до 11.30 часот сообраќајот ќе биде пренасочен и ќе се одвива по улиците “3“, “6“ и “11“.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци и Бујковци дека на ден 18.10.2019 година (петок), во периодот од 08:00 до 14:00 часот ќе останат без вода за пиење поради планирана интервенција на водоводниот систем од страна на АД Рафинерија за нафта – ОКТА.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на примарна водоводна линија на излезот од н.м.Кадино кон н.м.Мралино без вода за пиење ќе останат граѓаните кои гравитираат во близина на местото на дефектот до завршувањето на санацијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на примарна водоводна линија во н.м. Јурумлери водоснабувањето ќе се одвива со намален притисок. Додека граѓаните од населените места: Бунарџик, Ајватовци и Бучинци ќе останат без вода за пиење до санација на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради дефект на примарна водоводна линија во н.м. Јурумлери водоснабувањето ќе се одвива со намален притисок.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден од населено место Илинден дека поради санација на дефект на водоводна линија на улица “9“ пред Гостилница “ДОМА“ утре (03.10.2019 година) во 07.00 часот без вода за пиење ќе останат граѓаните кои гравитираат околу седиштето на Општина Илинден. Прекинот ќе трае до завршување на интервенцијата.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден од населено место Илинден дека поради дефект на водоводна линија на улица “9“ во близина на Маркет “Жито“ без вода за пиење ќе останат граѓаните кои гравитираат околу седиштето на Општина Илинден
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден од населените места Илинден и Марино, како и населените места од Општина Гази Баба дека поради санација на дефекти на главен цевковод во н.м.Јурумлери како и дефект на главна водоводна линија на потегот Марино-Кадино ќе останат без вода за пиење до санација на дефектите.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Се известуваат граѓаните од улица “7“, улица “8“, улица “9“ и дел од улица “10“ н.м. Кадино дека поради санација на дефект на главнаводоводна линија корисниците ќе останат без вода за пиење. Водоснабдувањето ќе биде во прекин до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,

ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Се известуваат граѓаните од улица “531“ н.м. Марино дека поради санација на дефект на водоводна линија на улица “531“ дел од корисниците ќе останат без вода за пиење. Водоснабдувањето ќе биде во прекин до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,

ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Се известуваат граѓаните од улица “7“ н. Илинден дека ќе останат без вода за пиење поради санација на дефект на водоводна линија. Водоснабдувањето ќе биде во прекин до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,

ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци, Бујковци, Текија и Дељадровци кои се снабдуваат со вода за пиење од ситемот на ОКТА дека ќе останат без вода за пиење поради санација на дефект на водоводниот систем од страна на АД Рафинерија за нафта - ОКТА. Водоснабдувањето ќе биде во прекин до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,

ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат корисниците на ЈКП “Водовод“ н.Илинден дека поради санација на дефек на главна водоводна линија во н.м. Јурумлери водоснабувањето ќе се одвива со намален притисок до завршување на санацијата на дефектот.
Со почит,
ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Се известуваат граѓаните на Општина Илинден дека на ден 19.07.2019 година (петок) Дирекцијата за заштита и спасување ќе одржи интерактивна вежба за заштита и спасување “Заеднички одговор 2019“.
Поради ова, во периодот од 10:00 до 14:00 часот ќе има прекин во снабдувањето со вода за пиење во населените места Миладиновци и Бујковци.

ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци и Бујковци, дека во периодот од 09.07.2019 (вторник) до 12.07.2019 (петок) поради подготовка за Регионална противпожарна вежба од страна на АД Рафинерија за нафта - ОКТА, водоснабдувањето ќе се одвива со рестрикции од 09:00 до 15:00 часот.

ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Се известуваат граѓаните од населено место Кадино дека на ден 04.07.2019 година (четврток), во периодот од 07:30 ќе останат без вода за пиење поради санација на дефект на главна водоводна линија во населено место Кадино. Водоснабдувањето ќе биде во прекин до завршувањето на интервенцијата.
Со почит,

ЈКП „Водовод“ н.Илинден

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци и Бујковци дека ќе останат без вода за пиење до 11:00 часот поради показна вежба во рамки кругот на АД Рафинерија за нафта - ОКТА
Со почит,

ЈКП „Водовод“ н.Илинден

И З В Е С Т У В А Њ Е

Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци, Бујковци, Текија и Дељадровци дека санација на дефектот започната на 19.06.2019 година (среда) од страна на АД Рафинерија за нафта - ОКТА не е завршена. До завршување на интервенцијата ЈКП "Водовод" н.Илинден за населението обезбеди цистерна со питка вода која ќе биде стационирана во населените места по следниов распоред:

 • *н.м Миладиновци (пред Дом на култура-Миладиновци) - 15:30-15:45 часот

 • *н.м Миладиновци (пред училишната зграда) - 15:45-16:00 часот

 • *н.м Бујковци (пред Дом на култура-Бујковци) - 16:15-16:45 часот

 • *н.м Текија (пред Дом на култура-Текија) - 17:00-17:30 часот

 • *н.м Дељадровци (пред Дом на култура-Дељадровци) - 17:45-18:15 часот

  Во период од 18:30 до 20:00 цистерната ќе дистрибуира вода по населените места по потреба. За секоја новонастаната ситуација во однос на режимот на испораката на вода од ОКТА, ќе бидете благовремено известени.
  Со почит,

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

  Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци, Бујковци, Текија и Дељадровци дека на ден 19.06.2019 година (среда), во периодот од 16:00 ќе останат без вода за пиење поради санација на дефект на водоводниот систем од страна на АД Рафинерија за нафта - ОКТА. Водоснабдувањето ќе биде во прекин до завршувањето на интервенцијата.
  Со почит,

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  НАЈАВА ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

  Се известуваат корисниците од населените места од општините: Илинден, Гази Баба и Петровец, кои се водоснабдуваат од водоводниот систем со кој стопанисува ЈКП „Водовод“ н.Илинден, дека на ден 23.05.2019 година (четврток) во периодот од 10:00 до 16:00 часот ќе останат без вода за пиење поради планиран зафат за поврзување на агрегат за производство на електрична енергија со трафостаницата преку која се снабдува Пумпната станица во н.м.Јурумлери.
  Со почит,

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  НАЈАВА ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

  Се известуваат граѓаните од населените места од Општина Петровец: Петровец, Ржаничино, Ќојлија и Огњанци како и од Општина Гази Баба: Јурумлери, Идризово, Гоце Делчев и Дрма дека на ден 17.05.2019 година (петок) поради планиран зафат на главната водоводна линија на патниот правец Јурумлери-Петровец, од страна на ЈКП „Водовод“ н.Илинден, ќе останат без вода за пиење од 09:00 часот па сé до завршување на зафатот.
  Со почит,

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

  Се известуваат граѓаните од населените места Јурумлери, Идризово и Гоце Делчев дека на ден 15.05.2019 година (среда), ќе останат без вода за пиење до 14:00 часот поради интервенција (санација на дефект) на водоводниот систем од страна на ЈКП „Водовод“ н.Илинден.
  Со почит,

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

  Се известуваат граѓаните од н.м.Кадино дека денес, 09.05.2019 година (четврток), дел од корисниците ќе останат без вода за пиење поради санација на дефект на главната водоводна мрежа од страна на ЈКП Водовод н.Илинден. Прекинот ќе трае до санација на дефектот.

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

  Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци и Бујковци дека на ден 09.05.2019 година (четврток), во периодот од 11:30 до 15:30 часот, ќе останат без вода за пиење поради интервенција на водоводниот систем (тестирање на пумпи) од страна на АД Рафинерија за нафта - ОКТА.

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

  Се известуваат корисниците на ЈКП "ВОДОВОД" н. Илинден дека поради прекин на снабдувањето со електрична енергија од страна на ЕВН Македонија на пумпната станица во Јурумлери, ќе има прекин на водоснабдувањето. Прекинот ќе трае до санирање на дефектот од страна на ЕВН Македонија.
  Со почит,
  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

  Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци и Бујковци дека на ден 03.05.2019 година (петок), во периодот од 09:00 до 13:00 часот, ќе останат без вода за пиење поради интервенција на водоводниот систем од страна на АД Рафинерија за нафта - ОКТА.

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

  Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци и Бујковци дека на ден 02.05.2019 година (четврток), во периодот од 09:00 до 13:00 часот, ќе останат без вода за пиење поради интервенција на водоводниот систем од страна на АД Рафинерија за нафта - ОКТА.

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  ИЗВЕСТУВАЊЕ

  Почитувани,
  Ве известуваме дека поради санација на дефект испораката на вода се врши со намален притисок. Очекуваме целосна нормализирање на состојбата до 19:30 часот.
  Со почит,

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

  Се известуваат граѓаните од ул.9, ул.15 и дел од ул.19 во н.м.Илинден дека денес, 25.04.2019 година, ќе останат без вода за пиење поради санација на дефект на главната водоводна мрежа од страна на ЈКП Водовод н.Илинден. Прекинот на водоснабдувањето ќе трае до завршување на санацијата на дефектот.

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  Почитувани,

  Ве известуваме дека во согласност со одредбите од чл.6 ст.4 и ст.6 од Законот за снабдување со вода за пиење и одведување на урбани отпадни води, од страна на Управниот одбор на ЈКП ,,Водовод" н.Илинден е донесена Одлука за просечна потрошувачка на вода за пиење бр.02-33/4 од 17.01.2018 година, со која одлука просечната месечна количина потребна за задоволување на потребите на едно семејно домаќинство со вода за пиење е утврдена на 30m3 , при што е утврдено дека цената за секој кубен метар потрошена вода за пиење над просечната потрошувачка во месеците МАЈ, ЈУНИ, ЈУЛИ и АВГУСТ се зголемува за два пати. За предметнава Oдлука е добиена и согласност од Советот на Општина Илинден, со Одлуката за давање на согласност арх.бр.07-936/6 од 25.04.2018 година.

  Поради тоа, апелираме на рационално и наменско користење на расположливите количини на вода, се со цел обезбедување достапност на доволни количества здравствено исправна и чиста вода за пиење за потребите на сите корисници на услугите, особено во летните периоди кога се забележува зголемена потрошувачка на водата за пиење, а исто така напоменуваме и дека согласно одредбите од член 18 став 1 алинеја 6 од Одлуката за комунален ред и мерки за нејзино спроведување на подрачјето на Општина Илинден бр.07-1891/4 од 30.06.2014 година (објавена во Службен гласник на Општина Илинден бр.6 од Јули 2014 година), ЈКП ,,Водовод" н.Илинден, како давател на услугата може да ја откаже услугата за користење на вода на корисниците во случај на несовесно трошење на водата за пиење, како ште е користење за полевање на бавчи и сл., а намалениот притисок е пречка да се обезбеди доволни количества на вода за пиење и за одржување на личната хигиена на корисниците.

  Ви благодариме на разбирањето.

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  И З В Е С Т У В А Њ Е ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

  Почитувани,
  Ве известуваме дека денес (17.04.2019 година) поради поправка на дефект на ул.9 помеѓу зградата на Општина Илинден и Домот на култура, без вода за пиење ќе останат жителите од овој дел на населбата до завршување на поправката.
  Со почит,

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  Се известуваат граѓаните од ул.8 н.м.Илинден (на потегот од м.в Стара Млекара до мостот кај АД Макпетрол) дека денес, 12.04.2019 година, во периодот од 10:00 до 13:00 часот, ќе останат без вода за пиење поради интервенција на главната водоводна мрежа од страна на ЈКП Водовод н.Илинден.

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  ДОПОЛНИТЕЛНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

  Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци и Бујковци дека поради продолжување на интервенциите во собирните резервоари за вода од страна на АД Рафинерија за нафта - ОКТА ќе има рестрикции во водоснабдувањето со посебен режим на испорака на вода и во следните денови:

  • Вторник 09.04.2019 год.- Испорака на вода ќе се врши во периодот 07:30-21:30 часот

  • Среда 10.04.2019 год.- Испорака на вода ќе се врши во периодот 07:30-21:30 часот

  Ви благодариме на разбирањето

  За секоја новонастаната ситуација во однос на режимот на испораката на вода од ОКТА, ќе бидете благовремено известени.

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  ДОПОЛНИТЕЛНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

  Се известуваат граѓаните од повисоката зона во Бујковци дека во текот на денешниот ден ќе им биде доставена флаширана вода за пиење, додека во Сабота 06.04.2019 год. и Недела 07.04.2019 год. ќе имаат на располагање цистерна со питка вода во периодот од 11-14 часот која ќе биде стационирана кај Домот на културата.
  За Понеделник 08.04.2019 година ќе бидете дополнително известени.
  Ви благодариме на разбирањето
  За секоја новонастаната ситуација во однос на режимот на испораката на вода од ОКТА, ќе бидете благовремено известени.

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  И З В Е С Т У В А Њ Е ЗА РЕСТРИКЦИИ НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

  Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци и Бујковци дека поради интервенции во собирните резервоари за вода од страна на АД Рафинерија за нафта - ОКТА ќе има рестрикции во водоснабдувањето со посебен режим на испорака на вода во следните денови:

  • Четврток 04.04.2019 год.- Испорака на вода ќе се врши во периодот до 20 часот

  • Петок 05.04.2019 год.- Испорака на вода ќе се врши во периодот од 08-20 часот

  • Сабота 06.04.2019 год.- Испорака на вода ќе се врши во периодот од 08-20 часот

  • Недела 07.04.2019 год.- Испорака на вода ќе се врши во периодот од 09-21 часот

  • Понеделник 08.04.2019 год.- Испорака на вода ќе се врши во периодот од 08-20 часот


  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  И З В Е С Т У В А Њ Е ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

  Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци, Бујковци, Текија и Дељадровци дека на ден 16.03.2019 година (сабота), во периодот од 10:00 до 15:00 часот, ќе останат без вода за пиење поради планирана интервенција на водоводниот систем на АД Рафинерија за нафта - ОКТА....

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  И З В Е С Т У В А Њ Е ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

  Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци, Бујковци, Текија и Дељадровци дека на ден 15.03.2019 година (петок), во периодот од 10:00 до 15:00 часот, ќе останат без вода за пиење поради планирана интервенција на водоводниот систем на АД Рафинерија за нафта - ОКТА...

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  И З В Е С Т У В А Њ Е ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

  Поради дефект на примарна водоводна мрежа денес (14.02.2018) од 8:30 без вода ќе останат жителите на н.м Илинден во околината на општинската зграда и црквата. Прекинот во водoснабдувањето ке трае до санација на дефектот...

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  И З В Е С Т У В А Њ Е ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

  Поради дефект на главната водоводна линија денес (13.02.2019 година) без вода ќе останаат жителите на н.м. Кадино. Прекинот во водоснабдувањето ке трае до санација на дефектот, на кој моментално се работи..

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  И З В Е С Т У В А Њ Е ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

  Поради отстранување на дефект на главната водоводна линија на улица.9 н.м Марино, пред Детската Градинка Гоце Делчев, на ден 19.01.2019 година без вода ќе останат дел од жителите на н.м Марино. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до санација на дефектот.

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  И З В Е С Т У В А Њ Е ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

  Поради дефект на системот за водоснабдување, денес без вода ќе останат дел од жителите на н.м Кадино. Прекин во водоснабдувањето ќе трае до санација на дефектот.

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  И З В Е С Т У В А Њ Е ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

  На ден 26.12.2018г. (среда) водоснабдувањето за населените места Миладиновци, Бујковци, Текија и Дељадровци ќе биде во прекин заради интервенција во системот ОКТА. Прекинот во водоснабувањето ќе почне во 7 часот и ќе трае до завршување на интервенцијата.

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  И З В Е С Т У В А Њ Е за прекин на снабдувањето со вода за пиење

  На ден 24.12.2018г. (понеделник) поради интервенција во водоводниот систем водоснабдувањето за н.м Миладиновци и н.м Бујковци ќе биде во прекин од 9 часот до завршување на интервенцијата.

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  И З В Е С Т У В А Њ Е за прекин на снабдувањето со вода за пиење

  Се известуваат корисниците на ЈКП "ВОДОВОД" н. Илинден дека поради дефект на 110 кV далековод и прекин на снабдувањето со електрична енергија на пумпната станица во Јурумлери, на ден 05.10.2018 (петок) ќе има прекин на водоснабдувањето, додека не биде саниран дефектот од страна на ЕВН Македонија.

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  И З В Е С Т У В А Њ Е за прекин на снабдувањето со вода за пиење

  На ден 10.05.2018 година (четврток) во периодот од 9:00 до 13:00 часот ќе има прекин во снабдувањето со вода за пиење поради интервенција на трафостаница од страна на ЕВН.

  ЈКП „Водовод“ н.Илинден

  УРЕДУВАЊЕ НА ЦЕНАТА НА КОМУНАЛНИ УСЛУГИ ЗА ВОДОСНАБДУВАЊЕ

  Советот на општина Илинден на својата 5-та редовна седница донесе одлука со која домаќинствата за потрошен кубик вода за пиење или, водоснабдување од 1 март годинава ќе плаќаат по 24,14 денари без ДДВ, наспроти досегашните 23,75 ден/м³ потрошена вода без ДДВ, додека за правните субјекти тарифата ќе остане непроменета.
  Оваа мала корекција во цената на водата е извршена согласно одредбите од Законот за утврдување на цени на водни услуги и Решението за утврдување на тарифа за снабдување со вода за пиење или, водоснабдување на Регулаторната комисија за енергетика на Република Македонија.
  Истовремено, Советот донесе одлука цената на водата за пиење за физички лица за населените места Миладиновци и Бујковци да изнесува 50 % намалена од утврдената тарифа по метар кубен за другите населени места.
  Исто така, врз основа на Решение од Регулаторна комисија за енергетика на Република Македонија се менува и тарифата на услугата за собирање и одведување на отпадни води, која ќе биде намалена и наместо досегашните 9,52 ден/м³ отпадна вода без ДДВ  за домаќинствата, корисниците на оваа услуга ќе плаќаат 7,86 ден/м³ отпадна вода без ДДВ, а правните субјекти наместо досегашните 20,00 денари без ДДВ сега ќе плаѓаат 16,08 ден/м³ отпадна вода без ДДВ.
  Согласно Законот за утврдување на тарифи на водните услуги, а по Решение на Регулаторната комисија за енергетика на Република Македонија, Советот на општина Илниден донесе Одлука за утврдување на тарифа за прочистување на отпадни води која за домаќинствата - корисници на оваа услуга ќе изнесува 6,79 ден/м³ прочистена отпадна вода без ДДВ, а за правните лица- 13,89 ден/м³ прочистена отпадна вода без ДДВ.      

  И З В Е С Т У В А Њ Е до сите граѓани

  Поради високите температури и недостигот од вода за пиење, Ве известуваме за совесно користење на истата односно СЕ ЗАБРАНУВА КОРИСТЕЊЕ НА ВОДАТА ОД ВОДОВОДНИОТ СИСТЕМ ЗА ПОЛЕВАЊЕ НА ТРЕВНИЦИ, БАВЧИ И ДРУГИ ПОВРШИНИ. Оние корисници кои ненаменски ја користат водата ЌЕ БИДАТ ИСКЛУЧЕНИ ОД ВОДОВОДНИОТ СИСТЕМ.

  И З В Е С Т У В А Њ Е

  На ден 27.01.2017 година во 8:00 часот екипите на Јавното Комунално Претпријатие „Водовод“ н.Илинден ќе започнат со вршење на поправка на дефект на главната водоводна линија Ф280 во н.м.Јурумлери, о.Гази Баба на магистралниот пат Скопје - Петровец.

  И З В Е С Т У В А Њ Е

  Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци, Бујковци, Текија и Дељадровци дека на ден 06.12.2016 година (вторник) во периодот од 08:00 до 20:00 часот ќе останат без вода за пиење поради дефект на главната водоводна линија на АД Рафинерија за нафта - ОКТА.

  И З В Е С Т У В А Њ Е

  Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци, Бујковци, Текија и Дељадровци дека на ден 25.11.2016 година (петок) во периодот од 08:00 до 20:00 часот ќе останат без вода за пиење поради дефект на главната водоводна линија на АД Рафинерија за нафта - ОКТА.

 • Локација

  Адреса: УЛ.“9“ бб, н.Илинден Скопје, Македонија

  Контакт

  Телефони за контакт:
  02/2573-077
  02/2572-671
  vodovodjkp@yahoo.com