Контактирајте не

Најдете не

Општина Илинден, Скопје, Македонија

Адреса: ул.“9“ бб

02/2573-077

Понеделник до петок од 7:30 до 15:30

vodovodjkp@yahoo.com

Контактирајте не во секое време!